Young Nails

young nails Voor Young Nails kiezen is kiezen voor kwaliteit. Onbezorgde kwaliteit, échte kwaliteit. Naast de kwalitatief hoogwaardige gels waar we in de nagelstudio mee werken, is er ook een heerlijk geurende lijn met hand-en body verzorgingsproducten: Lomassi.

De Lomasi verzorgingproducten bestaan uit lotions, crèmes en scrubs.

Elke lijn is met zorg samengesteld, zowel qua compositie, ingrediënten als presentatie.

De lotions zijn parabenen vrij, bevatten natuurlijke vochtinbrengende, kalmerende en verzachtende bestanddelen met zeer krachtige anti-oxydanten.

De crèmes bevatten eveneens krachtige anti-oxydanten, zijn parabenen vrij, bevatten extracten en oliën die zorgen voor een intense, verhoogde moisturizing (vochtinbrenging).

De scrubs zijn net als de lotions en de crèmes parabenen vrij. Probeer ook eens de sugarscrub! Dit is een scrub op suikerbasis. Wanneer deze aangebracht wordt met lauw water, lost deze op tijdens het inmasseren en hoeft niet afgespoeld te worden. Heerlijk om je schrale handen te verwennen en lekker zacht te laten worden.

Let op de specifieke omschrijving en kijk wat in uw specifieke situatie het beste kan worden toegepast. We adviseren u graag.lomasi