Sparitual

sparitual SpaRitual bestaat uit drie hoofdlijnen:
1) Nail Lacquers (veganistische nagellakken)
2) Nailcare Essentials (o.a.treatments, verstevigers, topcoats, eco vijlen)
3) Multipurpose Spa producten (o.a. crème's, olie, scrubs, lotions, maskers)

Het zijn unieke producten die door geen enkele andere fabrikant worden geleverd. SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om te healen en tijd om geest en lichaam zichzelf te laten herstellen en weer in balans te brengen. De SpaRitual multipurpose lijn bestaat uit een selectie van hoogwaardige -maskers, -scrubs, -crèmes, -lotions, -minérale zouten en oliën.

De nagellakken zijn vrij van DBP, formaldehyde en tolueen. De gepatenteerde antislip grip en de natuurlijke ingrediënten van de lakken, maakt SpaRitual lak uniek. De kleuren zijn natuurzuiver, zonder gebruik van kunstmatige toevoegingen én zonder verwerking van visschubben. Net zoals de lakken en de treatments zijn de Spa-producten volledig dierproefvrij en gemaakt van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal.

De Nail Care Essentials bestaan uit verharders, topcoats, verzorgende en verstevigende lakken, anti-fungus treatments, diverse removers, cuticle treatments en ecovijlen. Een zeer veelomvattende productgroep, allemaal geproduceerd van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal. Zelfs de verpakkingen!

NB: Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Vegan betekent niet alléén dierproefvrij, het betekent óók: vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dit opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst. De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid.